• INGEBORG ROMMENS, VIRTUAL OFFICE ASSISTANT • BEL 06 30 39 85 43 • Email: INFO@ESENCIA-SUPPORT.NL
 • Graag ondersteun ik uw organisatie op alle mogelijke manieren, zowel bij korte of langlopende projecten. Ik ben creatief en denk graag met u mee. Ik ben de assistent die bij u op kantoor of op afstand uw bedrijf versterkt bij piekdrukte of onderbezetting door bijvoorbeeld ziekte of vakanties. Hierbij speel ik flexibel in op uw ad hoc opdrachten. Door samen te werken kunt u uw kosten flexibiliseren en beheersen, waarbij u kunt vertrouwen op mijn kwaliteiten. Ik beschik over de noodzakelijke geheimhoudingsverklaringen. Vanaf 1 juli 2018 hanteer ik opdrachtbrieven, met een verwijzing naar de relevante algemene DBA-modelovereenkomst. Op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst zijn de Algemene voorwaarden van ESENCIA SUPPORT van toepassing.

  MIJN ERVARING

  Met meer dan 15 jaar ervaring als Management Assistent / Directiesecretaresse  (met HR taken), wil ik u graag helpen om te genieten van uw bedrijf door taken over te nemen.
  Het inhuren van mij kunt u zien als een investering. Niet alleen in uw bedrijf, maar ook in uw leven. Ik zal zorgen voor die elementaire, maar vitale taken die uw aandacht weghalen van uw kerntaken. Hier zijn enkele goede redenen waarom investeren in mij als uw Virtual Office Assistent een goede keus is:

  U hoeft geen belastingen, werkloosheidsverzekering en gezondheidsrisico’s te dragen zoals u zou moeten doen voor een werknemer. Ik verzorg die zelf.
  U hoeft geen kantoor voor mij te vinden – ik heb al een kantoor.
  Ik bespaar u tijd. Door in mij te investeren om voor die essentiële taken te zorgen, kunt u die bespaarde tijd in uw bedrijf investeren.
  Ik maak uw werk leuker. Hoe? Ik kan me voorstellen dat u niet hebt besloten om een ​​bedrijf te starten om e-mails te beantwoorden, databases te maken en te onderhouden en vergaderingen te plannen. U hebt meer dan waarschijnlijk besloten om een ​​bedrijf te starten in iets dat u leuk vindt om te doen. Als u uw tijd verspilt aan het uitvoeren van allerlei taken, verliest u waardevolle tijd die uw bedrijf nodig heeft om naar het volgende niveau te gaan.

  MIJN STERKE PUNTEN:

  Een positieve houding
  Georganiseerd
  Open voor het leren van nieuwe dingen
  Nieuws- en leergierig
  Niet bang om de leiding te nemen
  Communicatief vaardig
  Servicegericht
  Kernachtig
  Goed geheugen
  Overzicht behouden

  MIJN ZWAKKE PUNTEN:

  Ik beschouw mijn grootste zwakte als “het syndroom van glimmende voorwerpen”. Ik zie tal van nieuwe gadgets en programma’s en ik wil ze allemaal leren kennen. Ik neig ook mezelf in mijn baan te “gooien”.

  DIGITALE VAARDIGHEDEN:

  Microsoft Office
  Mailchimp
  WordPress – Photoshop, Paint Shop, Indesign – (Nergens in de buurt van een expert, maar ik kan me een weg vinden)
  Momenteel volg ik een cursus Instagram, LinkedIn, Quickbooks, Facebook en Zoom

  MIJN HOBBY’S

  Reizen – Organiseren van goedkope, maar comfortabele reizen
  Fotografie – Landschappen, workshops en andere zakelijke evenementen
  Koken – Ik kook graag voor anderen en mezelf
  Lezen – Voornamelijk historische romans en af ​​en toe een biografie
  Schrijven – Ik schrijf graag verhaaltjes (voor kinderen)
  Paarden – Ik volg momenteel een cursus Natural Horsemanship
  Zwemmen – In het buitenzwembad trek ik graag baantjes
  Wandelen – Ik wandel graag met mijn hond Sam

  OVER ESENCIA SUPPORT

  ESENCIA SUPPORT is per 01 juli 2018 van start gegaan en is opgericht door Ingeborg Rommens. Met veel plezier en enthousiasme zet ESENCIA SUPPORT zich in als een veelzijdig Virtual Office Assistant!